Animatie-state-of-the-art_final

State of the art in visuele communicatie

Bedankt om ook in 2021 voor Typografics te kiezen! Daarom willen we onze waardering tonen en willen we je ook in 2022 graag inspireren.

Team Typografics.

 


TENTOONSTELLINGEN

Hieronder vind je vier tentoonstellingen die elk een andere beleving bieden. We willen je bedanken door een duoticket te schenken
voor een bezoek aan je favoriete tentoonstelling. Maak je keuze en verzilver je ticket!

State of the art

... in Belgische kunst?

VERGEZEL VAN DE VELDE OP ZIJN IMAGINAIRE REIS, INNER TRAVELS.
BOZAR BRUSSEL 18 Feb. → 15 Mei'22

Rinus
Animatie-één

 

Houtskoolartiest & sofareiziger Rinus Van de Velde nodigt je uit hem te vergezellen op zijn ‘innerlijke reizen’. Een ontdekkingsreis naar een parallel universum waar elementen uit de realiteit en de verbeelding samensmelten tot een unieke vorm van visuele storytelling. Laat je meeslepen in een circulair verhaal van vertrekken en terugkeren naar huis in de steeds uitdijende zwart-wit wereld die Van de Velde zó typeert.

Meer info: bozar.be/rinus-van-de-velde-inner-travels

State of the art

... in grensverleggende kunst?

DOMPEL JE ONDER IN POPART VAN WARHOL TOT PANAMARENKO
S.M.A.K. GENT 27 Nov'21 → 8 Mei'22

Popart
twee

 

Popart zorgde in de jaren vijftig voor een grote omwenteling in de kunst. S.M.A.K. Gent toont je in een unieke tentoonstelling liefst 40 topwerken van Amerikaanse en Europese kunstenaars. Met werken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Panamarenko, Marcel Broodthaers, Christo en vele anderen. Uniek omdat ze uit de schitterende privécollectie Mattys-Colle komen.

Meer info: smak.be/pop-art-van-warhol-tot-panamarenko

State of the art

... in nostalgische reclame?

HERBELEEF EEN TIJDREIS DOOR HET WINKELLANDSCHAP VAN 1850 TOT NU
INDUSTRIEMUSEUM GENT 26 Nov'21 → 28 Aug'22

Untitled-1-Dec-01-2021-09-02-18-88-AM
Animatie-drie-1

 

Slalom met je fictieve winkelkar doorheen de geschiedenis van de reclame- en consumptiewereld tijdens deze kleurrijke en authentieke tentoonstelling, Kassa Kassa. Van nostalgische stukken Sunlightzeep en Marie-Thumasblikken tot authentieke kassa’s en Boni-zegeltjes, met het vintage kruidenierswinkeltje als ultieme eyecatcher word je zomaar even terug naar de jaren 60 gekatapulteerd. Het is een tentoonstelling die 150 jaar consumeren belicht, en dat doet je mijmeren maar zet ook aan tot nadenken. 

Meer info: industriemuseumgent.be/kassa-kassa

State of the art

... in design?

LAAT JE VERRASSEN DOOR BIJZONDER MEUBELDESIGN - 10 JAAR MULLER VAN SEVEREN
DESIGN MUSEUM GENT 06 Mar → 8 Mei'22

MullerVanSeveren
Animatie-vier

 

Op vraag van het Design Museum Gent gingen topontwerpers Fien Muller en Hannes Van Severen aan de slag met de uitzonderlijke collectie van het museum. Hun selectie van een 100-tal collectiestukken gaat in dialoog met eigen werk in een grote installatie op het gelijkvloers van het museum. In de historische salons tonen ze hun parcours door de blik van 10 sleutelfiguren die mee hun pad hebben bepaald.

Meer info: designmuseumgent.be/10-jaar-muller-van-severen