BOOST 21

23 februari 2021 

Reserveer nu je gratis tickets voor deze meetup tussen designers! 

It's free and inspiring

Dit jaar verhuizen we online.

Vier inspirerende sessies om je creative skills te boosten.

BOOST_AllApps

 

BOOST_Online

Wat valt er te beleven?

Boost-Illustrate on the go
Sessie 01 9u15-10u45

Ga met een van Typografics’ beste illustratoren op verkenning in Fresco en Illustrator op de iPad. Als tekenaar met heel wat Illustrator ervaring op de desktop ontdekt Jens samen met jou de nieuwe mogelijkheden van deze langverwachte mobile app én hoe ze passen in de workflow van een illustrator.

Boost-Whats new in cc 2021
Sessie 02 11u00-12u30

Klaar om in fast forward  de nieuwste mogelijkheden in InDesign, Photoshop en Illustrator te ontdekken? Spring dan mee op de sneltrein van Jensie. Hij leidt je langsheen de beste features die de upgrade te bieden heeft.

Boost-Vlog like a pro
Sessie 03 13u30-15u00

Wil je je video skills voor social media naar een hoger niveau tillen? Dan is dit de sessie die je moet gezien hebben. Tom loodst je op praktische wijze doorheen een moderne video- en motion workflow. Leer hoe je Premiere Rush, Premiere Pro en After Effects kan inzetten om op mobile en desktop de meest eye-catching video’s te produceren.

Boost-Mobile to desktop
Sessie 04 15u15-16u45

Al jaren bouwt Adobe aan workflows en tools die een ongekende samenwerking tussen verschillende apps en devices mogelijk maakt. In deze sessie toont Michael enkele onbekende en onbeminde functies die niet alleen je eigen workflow maar ook de samenwerking met anderen beter maken. Capture, create and share!

Dit vonden onze deelnemers van de vorige editie

Goed om 'onbekende' programma's te leren kennen, maar vooral ook bekende programma's die nog eens een opfrissing kregen met handige tips en tricks. Anouk - Kinepolis
Interessante insights, geeft je letterlijk een boost om zaken terug op te pikken. Yannick - Buroform
Boeiende onderwerpen die kort en krachtig aan bod kwamen. Shari - Made in Meadow

Registreer je hier!